augustus 2019

 

Nieuws brief Atikamu Dans & Yoga

Hoi lieve Lezer

Ik hoop dat je nog steeds aan het genieten bent van een vakantie of van de zomerse dagen. Mijn vakantie zit er alweer op en hoe fijn ik het ook heb gehad zie ik er ook erg naar uit om weer te starten. Samen Dans & Yoga te ervaren vind ik toch wel veel leuker dan alleen.

De eerste week van september starten er weer 3 nieuwe cursussen Dans & Yoga, nl op maandagavond, donderdagavond en vrijdagmorgen. Voor de tijdstippen, data en kosten verwijs ik je graag door naar mijn website. (ps mocht je een les missen is het mogelijk om de les in te halen bij deze cursussen). Het belooft weer een super leuke cursus te worden waarin we weer veel kunnen ervaren, ontdekken, bewegen en ontspannen. Het is een cursus waar een vloeiende lijn in zit van oefeningen en dansen waardoor we kunnen groeien. Er is ook weer een leuk aanbod voor kinderen en tieners. Meer informatie over de cursussen is te vinden op mijn website.

De lessen van Atikamu worden opgebouwd vanaf de basis en onze gronding. Het gronden is als thuiskomen bij jezelf en vormt een stabiele basis. vooral naar mijn super leuke uitstapjes in de vakantie merkte ik dat ik daar erg veel behoefte aan had om weer bij mezelf te komen, even tot rust te komen en alle mijn ervaringen een plek te geven om te landen. Vaak door te veel mee te maken gaat mijn enthousiasme over in een hyper staat  en ben ik geneigd om als kip zonder kop door te dansen. Zo fijn dat ik dan de tools kan gebruiken om toch dicht bij mijzelf te blijven of te komen. Daarom geef ik op donderdag 29 augustus  een workshop om weer even extra aandacht te schenken aan deze gronding om je basis goed te kunnen ervaren. Hierbij komen niet alleen yogahoudingen aan bod maar ook massage en ontspanningstechnieken. Mocht je hier ook aan mee willen doen dan hoor ik het graag!  tijdstip is 19.30-20.45 kosten 10  euro.

Er staan nog meer leuke workshops in de planning maar doorover hoor je binnenkort meer.

Ik zie er weer heel erg naar uit om samen Dans & Yoga te ervaren!!! 

Hartelijke groet Tika 

 

Mijn dans
Het komt voort uit een gevoel..... een emotie.... een drang.
Muziek versterkt.... vergroot mijn beweging, ook al blijft de beweging misschien wel heel klein.
Geen structuur maar flow
Van laag naar laag, er langs of dwarsdoorheen.
Hard, zacht, intens, oppervlakkig, lyrisch, moeizaam.... alles ... vrij.
Hoe het er uit ziet maakt niet uit en wat ik gedaan heb geen idee.
Maar het is voelbaar.... zo voelbaar.

Soms neem ik een kijkje 
Gewoon om niet alleen te voelen
Maar ook om te zien hoe het met me gaat 
Want mijn lichaam
Mijn beweging
Mijn "Dans"
Verteld mij meer dan mijn hoofd ooit zou kunnen.


❤💃

 

Voor meer informatie en opgave verwijs ik je graag door naar mijn website www.atikamu.nl of atikamukampen@hotmail.com

*Bij opgave cursus of workshop ben je bekend en akkoord met de algemene-voorwaarden van Atikamu dans & yoga.

*Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop/les of cursus van start