Nieuwsbrief

Hoi lieve lezer

Nieuwsbrief februari 2019

 

Hoi lieve lezer,

 

Bij alle cursussen van Atikamu zijn we veel bezig met onze gronding (het verstevigen van onze basis) en balans ervaren in beweging en ontspanning. Er staan weer een paar hele fijne workshops op de agenda die hier heel mooi bij aan sluiten. En ik ben ook erg blij om te zeggen dat er weer mooie combinatie workshops zijn met Jolanda en Susanne!!

Ik zie er weer erg naar uit!!

 

vrijdag 15 februari 19.30- 21.00 : Gronden met Yoga Dans en Klank

Combi workshop met Jolanda Mulder van een nieuwe Kijk

Goed gegrond zijn is de basis voor alles wat we doen. Het geeft je stabiliteit, rust, ruimte en evenwicht, zowel lichamelijk als geestelijk. Door gronding sta je goed in contact met je lichaam, je energie is in balance en het kan vrijuit gaan stromen.  Een stevige basis is dus goed voor je algehele gezondheid. Maar hoe kan je nu zorgen voor die stevige basis? Hiervoor zijn er heel veel verschillende mooie en fijne technieken. Samen met Jolanda gaan we tijdens deze workhop met behulp van technieken uit yoga , dans en stemexpressie ervaren hoe we stevig in onze basis staan.

De kosten zijn 15 euro. Locatie Ventura Kampen 

Maandag 18 februari 19.00-21.00 : Aandacht voor de chakra's met Dans en Yoga

Dit is een heerlijke avond om even bewust aandacht te schenken aan jou chakra's en je energie lekker te laten stromen.

Chakra's zijn de energiecentra's van ons lichaam, ze zijn niet te zien maar wel degelijk te voelen/ervaren.Elke chakra heeft zijn eigen lichamelijke en psychische eigenschappen. De chakra's samen zorgen voor het contact tussen je lichaam, geest en buitenwereld. wanneer onze energie ongehinderd stroomt voelen we ons gezond, ontspannen en energiek.

Deze avond starten we onder het genot van een bakje thee, spelenderwijs met een klein beetje theorie om zo al contact te maken met de eigenschappen van elk chakra. Na een fijne warming up met grondingtechnieken en dans gaan we vanuit een stevige basis met behulp van yogahoudingen iedere chakra aandacht geven. Dit word gevolgd door een eindontspanning met geleide meditatie om zo je energie weer lekker te laten stromen.

De kosten zijn 12,50 euro. Locatie ventura

 

Vrijdag  29 Maart 19.30-21.30: Dans & Yoga avond met Etherische olieën 

Combinatie workshop met susan Biedron van Biedrons Balance (meer informatie volgt)

  

 

Voor zover het nieuws, 

mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik het graag!

 

Voor meer informatie en/of opgave verwijs ik je door naar mijn website mocht het niet lukken om je via mijn website op te geven dan kan je ook mailen naar atikamukampen@hotmail.com

 

 

Hartelijke groet Tika 

 

 

                                                                          voor meer informatie of opgave stuur een berichtje naar atikamukampen@hotmail.com

 

wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier